Atitudinea este totul. Schimbă-ţi atitudinea... şi îţi vei schimba viaţa! Ediţia a IV-a

Atitudinea este totul. Schimbă-ţi atitudinea... şi îţi vei schimba viaţa! Ediţia a IV-a
Cod produs: carti
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 20,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

"De ce  oare unii oameni reuşesc în tot ceea ce-şi propun, iar alţii nu? Care este  diferenţa dintre ei şi ce ar putea face cineva pentru a se număra printre  învingători?
  Totul ţine de atitudine, de capacitatea de a te imagina în postura de  învingător, iar Jeff Keller dă exemple concrete de oameni care au reuşit în  viaţă doar pentru că au păstrat în minte imaginea lor atingând obiectivele  propuse. De pildă, Céline Dion, atunci când a fost întrebată dacă şi-a imaginat  vreodată la începutul carierei că va vinde milioane de discuri şi că va cânta  în faţa a zeci de mii de persoane în fiecare  săptămână, a răspuns că nu a fost luată prin surprindere de aceste lucruri, întrucât şi le imaginase pe toate de la  vârsta de 5 ani. Prin urmare, oricine poate deveni un învingător, dacă se vede  în această postură şi dacă are atitudinea potrivită.
12 lecţii despre atitudine şi succes
  E dimineaţă şi tocmai v-aţi trezit. Cum simţiţi  ziua care va urma? Oftaţi din greu la gândul că iar o luaţi de la capăt sau vă  cuprinde entuziasmul în faţa unor noi provocări? Nu suntem toţi la fel, e  adevărat, dar cei care reuşesc să cultive optimismul şi încrederea sunt aceia  care se bucură de succes în viaţă. Autorul cărţii a descoperit acest secret la vârsta de 30 de ani. Într-o bună zi, s-a trezit nemulţumit de viaţa  sa, deşi practica avocatura, avea familie, era sănătos şi, aparent, totul se desfăşura conform propriilor alegeri. Totuşi, entuziasmul şi sentimentul de împlinire îi lipseau cu desăvârşire. Acesta a  fost momentul de cotitură, momentul în care Jeff Keller şi-a dat seama că în  viaţă „atitudinea este totul“. Pornind de la acest adevăr, a reuşit să-şi  schimbe propria viaţă şi apoi a schimbat vieţile multor oameni. Strategia pe  care a folosit-o se află în paginile acestei cărţi şi poate fi rezumată astfel:  gândeşte–vorbeşte–acţionează.
 
„Conţinutul  acestei cărţi pare să fie povestea vieţii mele. Şi eu am trecut printr-o perioadă grea, demoralizantă.  Într-o zi m-am hotărât să-mi schimb viaţa schimbându-mi gândirea. Am citit  cărţi despre atitudine şi am ascultat casete motivaţionale până când am reuşit  cu adevărat să-mi schimb gândurile şi viaţa. Cu ani în urmă, mi-am luat  angajamentul de a-mi ajuta semenii, întrucât mi-am dat seama că noi suntem cei  care ne croim propriile destine. Jeff Keller a reuşit un lucru extraordinar  aşternând aceste „lecţii“ pe hârtie, în timp ce mie mi-au trebuit ani să ajung  să le învăţ singură. El a reuşit să vă ofere o carte uşor de citit, o adevărată  capodoperă motivaţională care vă învaţă cum să atingeţi adevărata fericire. Vă  recomand cu multă căldură Atitudinea este  totul.“
  Crystal  Rose
  Autoarea volumului  The Turning Point
  „Sunt atât de multe informaţii preţioase în această carte! Chiar mi-am  revizuit comportamentul. Am s-o citesc din nou şi din nou şi am s-o dau şi  personalului meu s-o citească. Mulţumesc pentru că ai scris această  carte şi ţine-o tot aşa!“
  Olivia  Michaels
  Preşedintă  a Carolina Times Magazine
 
Jeff Keller a absolvit Hamilton College în 1976 şi a obţinut o diplomă în drept la  Hofstra University School of Law în 1980. A practicat avocatura vreme de 10  ani, înainte de a se dedica unei cariere în domeniul motivaţional.
  Astăzi este considerat un orator şi un autor de succes.  Vreme de 20 de ani, a susţinut prezentări pline de inspiraţie pe tema  atitudinii şi a dezvoltării personale, fiind solicitat atât de oamenii de  afaceri, cât şi de instituţiile educaţionale şi de asociaţiile profesionale.  Este membru al National Speakers Association.
  Keller a redactat, timp de 14 ani, un buletin informativ  intitulat Attitude is Everything  Newsletter, care a primit aprecieri favorabile din partea unor autori  renumiţi în domeniu, precum Zig Ziglar şi dr. Norman  Vincent Peale. De asemenea, este iniţiatorul unei publicaţii lunare intitulate The Monthly Motivator, care are rolul de  a consolida atitudinea pozitivă şi principiile succesului. Aceste  două publicaţii au ghidat mii de oameni în demersul de a-şi explora potenţialul  şi de a-şi depăşi limitele. Mai  mult, Keller a  creat un program video  intitulat Your Path to Greatness, dar  şi un program audio cunoscut sub numele de Success  from Soup to Nuts. Articolele scrise de el au apărut atât în presa americană, cât şi în cea  internaţională.
În prezent, este preşedintele companiei Attitude is Everything, Inc., pe  care a fondat-o în 1987 şi care furnizează o întreagă serie de obiecte  inscripţionate, pline de culoare, destinate să inspire o atitudine pozitivă —  acasă, la şcoală şi la serviciu. În cadrul acestei companii, Jeff Keller  colaborează cu diverse organizaţii ce doresc să-şi sprijine liderii şi  managerii pentru a deveni persoane pozitive."

  • ISBN: 978-606-588-292-8

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2020

X