Legendele toamnei

Legendele toamnei
Cod produs: Carte "O"
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 17,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

Autor: JIM HARRISON

Colecție: Romane Celebre

ISBN: 978-973-736-392-3

 

O incursiune pasională  în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării şi legăturilor de sânge, imposibil de desfăcut, romanul LEGENDELE TOAMNEI, spune o poveste plină de forţă despre trei fraţi care fac eforturi să rămână împreună, dar şi despre femeia care intervine între ei.

Când speranţele se risipesc ca fumul de ţigară sau sunt ucise de gloanţele unui război străin ori de răcnetul unui urs se scurtează depărtările, realitatea se transformă în legendă.

Familia Ludlow, retrasă în peisajul feeric al munţilor Montana, duce o existenţă liniştită, până la izbucnirea Primului Razboi Mondial.Atunci, cei trei frati-Alfred, Tristan şi Samuel-ignoră interdicţia tatălui lor, colonelul William Ludlow, care abandonase o carieră militară stralucită, dezamagit de atitudinea guvermului faţă de indieni.Ei pleacă să lupte alături de mezinul familiei, Samuel, marcat de un idealism exacerbat.

Va ramane la fermă logodnica lui Samuel, Suzana.Dar sufletul şi viata ei vor fi erodate de zadarnica aşteptare a logodnicului ucis pe front şi, ulterior, a iubitului ei, Tristan, al cărui farmec sălbatic o înlănţuie cu forţa unei iubiri irezistibile.

Moarte, devotament, onoare, infrăţiri mistice(Tristan se ţnfrăţeşte spiritual cu ursul vânat în copilărie) dezlanţuie instincte animalice, pasiuni, iubiri-toate impletindu-se în destinul unei familii.

LEGENDELE TOAMNEI este, cu sigurantă, o carte care farmecă, permitând experimentarea căderii în abisurile unor suflete, ale unor vieţi-o lectură tulburătoare, de neuitat.

 

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2021

X