De la idee la bani. Ediţia a II-a

De la idee la bani. Ediţia a II-a
Cod produs: carti
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 28,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

  De  la idee la bani este cea mai cunoscută lucrare a lui Napoleon Hill şi,  totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. Expunând,  în esenţă, 13 paşi către îmbogăţire, autorul mizează în primul rând pe  cultivarea unei conştiinţe a banilor, a unei filozofii privind succesul şi  îmbogăţirea.
  Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore  Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William  Howard Taft sunt numai câţiva dintre oamenii care au cunoscut succesul prin  aplicarea principiilor din această carte. Scrisă la imboldul lui  Andrew Carnegie şi tradusă în nenumărate limbi, De la idee la bani a devenit,  cu timpul, o lucrare de căpătâi a literaturii motivaţionale. Este o „carte de  vizită“ pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei după ce a pus în  practică sfaturile din paginile ei. De la  idee la bani a schimbat destinul multor femei, bărbaţi şi tineri din  întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii din cele mai diverse:  afaceri, guvern sau organizaţii civice.
  Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de cărţi de literatură  motivaţională. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi,  evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri şi  preşedinţi, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi,  Thomas Edison, Henry Ford.
  Preocupările lui  Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea  succesului. Ca rezultat al cercetărilor întreprinse, în calitate de  reporter, şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia  împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se  poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu  mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru  domeniul dezvoltării personale.
Cea mai celebră  lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee  la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate  timpurile. A fost publicată pentru prima dată în martie 1937, în timpul Marii  Crize Economice. Primul tiraj, de 5 000 de exemplare, s-a epuizat în numai şase  săptămâni. Următoarele 10 000 de exemplare, la fel. Până în 1970, la moartea  autorului, cartea se vânduse în 20 de milioane de exemplare. De la idee la bani şi-a păstrat statutul  de bestseller chiar şi după 70 de ani de la publicare — după cum a consemnat Business Week Magazine —, fiind, şi azi,  emblematică pentru sectorul literaturii motivaţionale. Alături de acest titlu,  la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Secretul bogăţiilor (2007) şi Puterea de convingere (2006)."

  • ISBN: 978-606-588-030-6

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2021

X