Ce zic bărbaţii, ce înţeleg femeile. Cum să depăşiţi problemele de comunicare

Ce zic bărbaţii, ce înţeleg femeile. Cum să depăşiţi problemele de comunicare
Cod produs: carti
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 28,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

"Dacă i-aţi  spus vreodată iubitului că nu trebuie să se agite prea mult pentru ziua  dumneavoastră, iar apoi v-aţi făcut foc şi pară că nu v-a luat nimic deosebit,  e clar: aveţi mare nevoie să citiţi această carte!
Linda  Papadopoulos, psiholog specializat în terapie cognitiv-comportamentală, pune  într-o lumină nouă o chestiune veche de când lumea, care afectează o mare parte  dintre femei şi bărbaţi: problemele de comunicare dintre aceste două tabere, în  funcţie de faza în care se află relaţia lor: prima întâlnire, momentul în care  se creează intimitatea fizică, temuta clipă în care facem cunoştinţă cu părinţii  celuilalt şi traiul în doi, după căsătorie.
După prima  întâlnire, primul sărut şi primele promisiuni cum că voi doi sigur veţi trăi  fericiţi până la adânci bătrâneţi, vine, inevitabil, şi vremea neînţelegerilor  în cuplu, când se impune să găsiţi totuşi soluţii ca să menţineţi armonia. E  foarte important să nu lăsaţi loc de interpretări atunci când comunicaţi unul  cu altul. Bărbaţii una simt şi alta spun şi, ca şi cum n-ar fi  destul, partenerele îi înţeleg, de regulă, exact pe dos. Dar iată că a apărut  acest ghid ce explică pe îndelete problemele de comunicare în cuplu. Neînţelegerile  dintre femei şi bărbaţi au fost, multă vreme, o enigmă. Din dorinţa de a vă ajuta  să vă înţelegeţi partenerul, Linda Papadopoulos analizează câteva discuţii  tipice dintre sexe, arătând ce se întâmplă cu adevărat în mintea bărbatului.
Lumea spune  că bărbaţii sunt de pe Marte şi femeile de pe Venus. Poate că din acest motiv  am trăit atâta vreme cu impresia că e imposibil să comunicăm printr-un limbaj  comun, să înţelegem cu exactitate ce ne spunem unii altora. Ce zic bărbaţii, ce înţeleg femeile este  o carte tradusă în peste 14 limbi, un ghid indispensabil pentru femeia modernă  care, deşi e perfect capabilă să conducă o ţară, să pună piciorul pe Lună şi,  evident, să meargă dreaptă pe tocuri, încă se luptă să înţeleagă ce e în mintea  unui bărbat.
Psihologul  Linda Papadopoulos, renumit pentru numeroasele sale apariţii în presă şi la TV,  vă ajută să găsiţi calea spre o mai bună înţelegere cu partenerul de viaţă. Ea  analizează relaţia dintre sexe în funcţie de cele mai importante faze ale sale,  prin utilizarea consacratelor principii ale terapiei cognitiv-comportamentale,  şi expune cele mai comune piedici în comunicare, arătându-vă cum să le  identificaţi şi să le ocoliţi. Autoarea susţine că, pentru a folosi un limbaj  care să fie înţeles de ambele părţi, trebuie, efectiv, să fim mai conştiente  atât de raţionamentele şi de percepţiile noastre, cât şi de cele  ale partenerului, şi să învăţăm să le analizăm constant.
„Dr. Linda  Papadopoulos este singurul psiholog specializat pe probleme de sănătate mentală  care a reuşit să îmbrace teoria plicticoasă într-un ambalaj atractiv.“ — The Guardian
„Papadopoulos  a conceput un adevãrat manual în care, folosind teoria cognitiv-comportamentală  pentru a analiza percepţiile din pricina cărora bărbaţii şi femeile ajung să  aibă reacţii emoţionale nepotrivite şi nocive, infirmă distorsiunile cognitive  precum «gândirea de tip totul-sau-nimic», «a lua totul personal» şi «a trage  concluzii pripite». De exemplu, când bărbatul e în toane proaste, partenera lui  se gândeşte numaidecât că e vina ei. Papadopoulos îşi fundamentează argumentele  şi concluziile prin studii de caz şi scenarii tipice (pentru situaţia în care,  de pildă, aduci în discuţie problema angajamentului în relaţie). O carte  plăcută care-i va ajuta pe bărbaţi şi pe femei să se înţeleagă reciproc.“ — Library Journal
Linda Papadopoulos (n. 1971) este psiholog specializat în terapii cognitiv‑comportamentale,  consilier şi psiholog clinician. A scris multe articole şi cărţi de  profil şi, în 2001, a fost nominalizată pentru Annual Counseling Psychology Award  de British Psychological Society. De asemenea, a  fost invitată la multe conferinţe internaţionale, pentru a prezenta rezultatele  cercetărilor sale.
  A publicat  articole în reviste precum Cosmopolitan, Tonic Magazine şi Time on Line şi este invitată în reality show-uri britanice şi americane,  ca Big Brother, Double Cross, This Morning, GMTV, Celebrity Fit Club, dar şi la emisiuni de ştiri de pe BBC, CNNşiSky News. Pentru BBC a realizat şi reportaje pe tema sănătăţii mentale.
În prezent,  Linda Papadopoulos locuieşte în Londra cu soţul şi fiica lor."

  • ISBN: 978-606-588-295-9

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2020

X