Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutriţie şi stil de viaţă

Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutriţie şi stil de viaţă
Cod produs: carti
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 35,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

"Consumatorii de vin sunt, în general, mai sănătoşi  şi au parte de o viaţă mai lungă. Această afirmaţie nu exprimă doar o dorinţă —  spune autorul, care şi-a petrecut mulţi ani studiind beneficiile pe care le  prezintă vinul pentru sănătate. Cercetările sale relevă faptul că cei care  consumă vin roşu suferă mai rar de boli de inimă sau de diabet, precum şi de  demenţă la bătrâneţe. În Dieta cu vin, autorul examinează importanţa vinului, a  dietei şi a stilului de viaţă în atingerea unui grad maxim de bunăstare,  susţinând consumul zilnic de vin roşu ca parte a unui stil de viaţă sănătos.  Celor care nu doresc să bea vin roşu, autorul le recomandă alimente şi băuturi  alternative care pot aduce beneficii asemănătoare.
Roger Corder este profesor de terapie experimentală la  William Harvey Research Institute, Londra. Timp de 25 de ani, el a  desfăşurat cercetări în domeniul funcţiilor cardiovasculare şi al legăturilor  dintre diabet şi bolile de inimă, cu scopul de a descoperi tratamente noi  pentru aceste probleme de sănătate care se propagă într-o măsură din ce în ce  mai mare. Pro­fesorul Corder a publicat numeroase articole şi a ţinut  conferinţe pe tema descoperirilor sale, care confirmă legătura dintre consumul  ponderat de vin şi sănătate.
Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un  capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de  suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate  separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea  echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc,  viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un  aspect important al profilaxiei medicale.
Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului  noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales  ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de  viaţă."

  • ISBN: 978-606-588-147-1

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2021

X