Livrarea produselor

Puteti primi produsele comandate din agoramag.ro oriunde in tara. La plasarea comenzii trebuie sa specificati adresa la care doriti sa vi se livreze comanda; puteti alege o adresa de livrare diferita de adresa de facturare, puteti alege metoda de livrare: prin curier rapid sau prin Posta Romana.


Termenul de livrare pentru comenzile prin curier rapid este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea platii, iar pentru comenzile prin Posta Romana termenul este de 3-5 zile. In cazul abonamentelor de presa livrarea acestora se va face incepand cu data de 1 a lunii urmatoare daca plata abonamentului a fost efectuata pana in data de 20 a lunii curente.

Livrarea produselor prin Posta Romana se face prin instiintarea dvs printr-un aviz postal (in cutia postala) in care vi se va comunica data limita si intervalul orar in care veti putea sa ridicati coletul de la oficiul postal de care apartineti.

Notificarile legate de  integritatea sau continutul coletului trebuie facute in momentul livrarii. Aceste mentiuni se specifica pe AWB-ul coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se mentioneaza refuzul primirii si al platii coletului. Orice reclamatii ulterioare nu mai pot fi luate in considerare.

Costul livrarii

Costul transportului este suportat de catre cumparator si este calculat automat pe agoramag.ro in momentul plasarii comenzii.

Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2022

X