Managementul resurselor umane - Editia a II-a

Managementul resurselor umane - Editia a II-a
Cod produs: carti
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 35,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

„Dr. Pell ne oferă un ghid plin de idei şi umor, perfect pentru toţi supervizorii, managerii şi directorii executivi care au de condus o forţă de muncă eterogenă.“  Dr. Franklin C. Ashby, preşedinte, The Leadership Capital Group, L.L.C.
  » Un fundament solid de construire şi conducere a echipelor, pentru toţi managerii
  » Informaţii recente privind gestionarea carierei, obiectivele, concedierile, hărţuirea şi multe alte probleme
  » Sfaturi practice privind interviurile, angajările, păstrarea oamenilor de valoare şi alte subiecte actuale
  Fireşte, nu sunteţi un ignorant. Dar motivarea, inspirarea şi supervizarea angajaţilor dumneavoastră reprezintă cea mai mare provocare a activităţii zilnice. Nu sunteţi chiar o persoană populară şi nu aveţi siguranţa că vă veţi descurca bine.Nu vă căutaţi o altă slujbă! Urmaţi strategiile din acest volum (aflat la a treia ediţie) şi subalternii dumneavoastră îşi vor urma imediat liderul. Din acest volum veţi afla:» Cele mai recente informaţii despre hărţuirea sexuală şi egalitatea de şanse la angajare.» Strategii clare şi eficiente pentru a scoate la lumină tot ce e mai bun în personalul aflat în subordine.» Sfaturi ale experţilor privind căile prin care să vă puteţi ajuta angajaţii să-şi stabilească obiective şi să evolueze în carieră.» Cinci căi explicite de a vă face echipa să gândească liber.
  Dr. Arthur R. Pell a scris peste 40 de cărţi de management, planificare a carierei şi relaţii interumane şi este cunoscut în Statele Unite mai ales datorită prelegerilor sale pe teme de resurse umane. De-a lungul carierei, a acumulat experienţă în calitate de director de personal şi a colaborat cu prestigioase instituţii ca New York University, City University of New York şi St. John’s University.
  Veţi învăţa cum să…» Menţineţi ridicat moralul angajaţilor, când compania îşi reduce personalul.» Gestionaţi subiecte delicate adiacente slujbei, precum religia, discriminarea, concedierea pe motiv medical sau familial.» Recrutaţi şi păstraţi angajaţii excepţionali.» Pregătiţi şi conduceţi interviurile de angajare.» Implicaţi noii angajaţi în luarea deciziilor.» Creaţi programe funcţionale de recunoaştere a meritelor.» Dezvoltaţi programe eficiente de instruire.» Celebraţi în mod public performanţele subalternilor.» Identificaţi factorii de motivare a angajaţilor."

  • ISBN: 978-973-669-679-4

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2020

X