Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul http://agoramag.ro, denumit in continuare agoramag.ro, este S.C. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Marasti, nr. 65-67, Pavilion G4, incinta Romexpo, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/758/2010 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 26434909, cont IBAN RO61 INGB0001 0082 1066 8910, deschis la ING Bucuresti
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.
 

agoramag.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre agoramag.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte comerciale, eventualele promotii etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre agoramag.ro  pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului agoramag.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

agoramag.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului agoramag.ro. De asemenea, agoramag.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul agoramag.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA mobilPay, iar agoramag.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

S.C. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. S.C. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL S.R.L.  este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 17695.

Contact

Denumire societate: S.C. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL S.R.L.
CUI: RO 26434909
Nr. R.C: J40/758/2010
Adresa: Bucuresti, Bulevardul Marasti, nr. 65-67, Pavilion G4, incinta Romexpo, sector 1
ING Bucuresti
RO61 INGB0001 0082 1066 8910
Email: agoramag@evzgroup.ro

Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2021

X