Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare agoramag.ro

 

Accesul pe pagina de internet agoramag.ro (denumit in continuare Website, pagina societatii Editura Evenimentul si Capital Srl) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin societatii comerciale S.C. Editura Evenimentul si Capital SRL (denumita in continuare "Editura Evenimentul si Capital") si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.

"Editura Evenimentul si Capital" si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale Editura Evenimentul si Capital. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al companiei Editura Evenimentul si Capital.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea Editura Evenimentul si Capital, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale Editura Evenimentul si Capital. Orice folosire a Materialelor Editura Evenimentul si Capital, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Editura Evenimentul si Capital.

Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Editura Evenimentul si Capital, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale Non-Editura Evenimentul si Capital. Materialele Non-Editura Evenimentul si Capital pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, fisiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-Editura Evenimentul si Capital este strict interzisa fara permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus in intreg sau in parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Editura Evenimentul si Capital.

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. Editura Evenimentul si Capital nu garanteaza in nici un fel: (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile Editura Evenimentul si Capital si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Editura Evenimentul si Capital. Editura Evenimentul si Capital nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.

De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Editura Evenimentul si Capital a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a Editura Evenimentul si Capital din partea proprietarului acelui site.

Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Editura Evenimentul si Capital (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al Editura Evenimentul si Capital. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

Editura Evenimentul si Capital acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre Editura Evenimentul si Capital, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul Editura Evenimentul si Capital sau alte marci sau elemente grafice Editura Evenimentul si Capital ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al Editura Evenimentul si Capital.

Va rugam sa luati in considerare ca este o politica ca Editura Evenimentul si Capital sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. Editura Evenimentul si Capital va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

Editura Evenimentul si Capital isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

 

Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2022

X