Trăiesc, deci mă abţin. Ediţia a II-a

Trăiesc, deci mă abţin. Ediţia a II-a
Cod produs: carti
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 35,00Lei
TVA inclus
Cant.:  cumpără
   - SAU -   

"Îmi place să  mănânc. Orice, oricât, oricând. Recunosc, fără falsă ipocrizie, că aş renunţa  la tone de piept de pui la grătar pentru un triunghi delicios de brânză  împuţită, că nu există deliciu mai mare decât o bucată crocantă de coajă de  pâine cu unt şi sare, iar garnitura ideală pentru orice tip de mâncare sunt  cartofii prăjiţi. Nu fac parte din „fericita“ categorie a femeilor care uită să  mănânce pentru că în ziua respectivă au avut prea multă treabă ori au fost  supărate, nu pot trece indiferentă prin faţa unei patiserii în a cărei vitrină  se lăfăie merdenele fierbinţi şi partenera perfectă pentru un film romantic,  într-o seară târzie, este cutia de îngheţată savurată până la ultima linguriţă,  chiar dacă e topită.
  Este adevărat,  însă, că nu mi s-a propus niciodată să prezint moda şi nici dimensiunile  90-60-90 nu le-am atins. Mi-ar fi plăcut să fiu slabă, atât de slabă încât cei  din jur să-mi plângă de milă, să mănânc doar cât să nu mor de foame, iar după  două înghiţituri să fiu sătulă. Ghinion, n-a fost să fie aşa! Nu e adevărat că  ne naştem egale, pentru că aceleaşi 55 de kilograme pot fi fericirea uneia şi  calvarul alteia. Dacă şi pentru voi cura de slăbire a devenit un mod de viaţă,  iar gustul eclerului cu ciocolată l-aţi uitat de mult, am să vă dau o veste  bună: am găsit, în sfârşit, soluţia! Citiţi această carte şi veţi găsi aici  răspunsuri la toate întrebările care v-au frământat până acum!   Am scris-o  pentru voi, din toată inima, şi cu siguranţă vă va fi de folos!
  dr.  Mihaela Bilic
 

Îi datorez  autoarei acestei lucrări o bucată minunată a vieţii mele. Multă vreme crezusem  că greutatea mea face parte din mine şi că e chiar definitorie. Datorită  prieteniei noastre, încrederii şi răbdării ei, azi sunt altcineva, păstrându-mi  umorul care, iată, nu stă în „câteva zeci de kilograme“.
  Teo  Trandafir

  Am cunoscut-o pe  Mihaela în urmă cu câţiva ani şi ne-am înţeles de minune încă din prima clipă.  Am devenit prietene în scurt timp şi, chiar dacă distanţa ne desparte, de câte  ori avem ocazia ne întâlnim şi vorbim despre orice. Este o femeie tonică,  frumoasă, deşteaptă.
  O persoană  modestă care se implică în ceea ce face cu tot sufletul. Sunt convinsă că şi  această carte, la fel ca orice lucru pe care l-a realizat până acum, a fost  scrisă din dorinţa de a ajuta, sfătui şi chiar învăţa cititorii cum trebuie să  trăieşti sănătos în propria ta piele. Pentru că, până la urmă, eşti ceea ce  mănânci, după cum spune o vorbă deja celebră.
  Loredana  Groza

  O cunosc de  mulţi ani pe Mihaela Bilic şi tot timpul auzeam de rezultatele ei – mi s-a  părut nemaipomenit ce a reuşit să facă pentru Teo Trandafir, Mihaela Rădulescu  şi, probabil, o mulţime de oameni mai mult sau mai puţin cunoscuţi. Ca  profesionist, cred că cel mai
  important este  că ştie să motiveze pacientul şi să îl încurajeze. Ne întâlneam şi ne întâlnim  în continuare la diferite evenimente şi ne ştim bine – este un om extraordinar,  cald, blând, apropiat, plăcut, ce pare a avea o infinită răbdare şi o capacitate  de comunicare maximă, calităţi care cred că îi sunt indispensabile unui  nutriţionist de succes.
  Andreea  Raicu

  Dacă ai nevoie  de nutriţionist, mergi la Mihaela Bilic! Dacă ai nevoie de un prieten, mergi  tot la Mihaela! Ochii jucăuşi de copil m-au întâmpinat cu prietenie de îndată  ce i-am călcat pragul casei. Oare cum pot aceşti ochi să ştie atâta carte?  Ajungi la Mihaela şi te aşezi ca pe arcuri pe un scaun în aşteptarea unui  program drastic de schimbare a apucăturilor alimentare de-o viaţă sau de-o  vreme, dar te relaxezi în primul minut de conversaţie. De la Mihaela pleci cu  stomacul gol, dar cu mintea plină de informaţii cât pentru o viaţă. Sper ca  această carte pe care o citiţi să vă facă să vă simţiţi exact ca la ea acasă.  Casa este cabinetul ei şi sufletul, profesia!
  Andreea  Berecleanu

  O admir şi o  stimez pe dr. Mihaela Bilic pentru că este un medic cu multă imaginaţie şi
  energie. La fel  de mult mă încântă la ea faptul că poate vorbi cu uşurinţă şi pe înţelesul  tuturor.
  Este o mare  calitate, credeţi-mă! Cât despre imaginaţie, pe care am plasat-o pe primul loc  în ierarhia calităţilor Mihaelei Bilic, este esenţială la un medic  nutriţionist. Culoarea sau expresivitatea mâncării sunt trucuri ce ne pot ajuta  să slăbim, să ne menţinem apoi greutatea sub control, sănătatea şi,
  de ce nu, chiar  tinereţea, să ne asigurăm mici bucurii zilnice pe care psihologii, în deplin  acord cu nutriţioniştii, le numesc recompense cotidiene. Avem nevoie ca  „mâncarea“ şi „mâncatul“ să devină plăcere, nu chin şi nu motiv de  autoînvinovăţire. Ştiu că aveţi în faţă o biblie a nutriţiei corecte, o carte  plăcută şi accesibilă, o incursiune prin secretele hrănirii inteligente.  Citiţi-o exact aşa cum trebuie citită orice biblie: în fiecare zi câte puţin şi  apoi aplicaţi-i întocmai învăţăturile.
  Oana  Cuzino

Vorbeşte despre nutriţie cu cea mai mare  naturaleţe din lume şi are talentul de a-ţi transmite faptul că nu este chiar  atât de greu cum credeai să slăbeşti (dar nici atât de uşor precum ţi se  transmite pe toate canalele media: „slăbeşte cu 10 kilograme în două  săptămâni“, „dieta minune – 7 kilograme într-o săptămână“, ş.a.m.d.). Acest firesc  cu care vorbeşte te poate induce în eroare şi ai, la început, tendinţa să uiţi  că în spatele acestei siguranţe cu care comunică cu pacienţii şi cititorii se  află, bine ascunşi, ani şi ani de studii şi cercetări în domeniul nutriţiei.
  
Dr. Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de  Medicină Generală „Carol Davila“ din Bucureşti şi în anii 1996-2000 a urmat  rezidenţiatul la secţia de diabet şi boli de nutriţie a Spitalului Universitar  din Bucureşti. Apoi a urmat un stagiu de un an la o clinică de obezitate din Paris.  În 2001, a devenit medic specialist în diabet şi boli de nutriţie. A urmat apoi  alte stagii în centre de wellness din întreaga Europă, inclusiv un amplu curs  de perfecţionare la celebra clinică anti-îmbătrânire PLANAS din Barcelona.        V-am spus toate acestea ca să vă asigurăm de  faptul că Mihaela Bilic, autoarea acestei cărţi, este unul dintre cei mai  informaţi medici din România, care vă va învăţa cât să mâncaţi, de câte ori pe  zi să mâncaţi şi tot ceea ce aveţi de făcut în funcţie de rezultatele şi kilogramele  la care vreţi să ajungeţi.
  
Şi asta fără menajamente – cunoaşte toate  şmecheriile şi minciunile mâncăcioşilor, ştie cum să vă ia şi vă va spune  adevărul despre voi în faţă, inclusiv ceea ce nu recunoaşteţi nici în oglindă,  şi asta pentru că, probabil, nu conştientizaţi sau nu ştiţi că nu este bine  ceea ce faceţi!"

  • ISBN: 978-606-588-189-1

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
AgoraMag © 2020

X